Workshop: Maak je eigen persoonlijke Mala (VOL)
Wachtlijst
Zaterdag, 10 december • 13:30 - 17:30
+YOGA studio, Burgermeester de Bruïnelaan 29A, Zwijndrecht
+YOGA team - Linda
Beschrijving
Workshop “Create your own Mala” met Frank van @malaspirit

Op zaterdag 10 december 2022 organiseren we de workshop “Create your own Mala” in samenwerking met Mala Spirit bij +YOGA. Een unieke workshop waarin jij na een heerlijke yogales, je eigen sieraad gaat maken.

De workshop is VOL. Wil je evt op de wachtlijst, stuur dan even email: info@plusyoga.nl

Mala Spirit sieraden, zijn eerlijke Fairtrade sieraden met de intentie liefde in de wereld te verspreiden. Een mala is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting, een hulpmiddel voor het tellen van mantra’s tijdens meditatie. Er bestaan verschillende soorten mala’s. De hindoeisten bijvoorbeeld, gebruiken een Rudraksha mala. Deze zijn heilig in verschillende culturen en de oudst bekende gebedskralen. Rudrakshas groeien aan de Eleacarpus boom en zitten in een blauwe bes. In de blauwe bes zit de Rudraksha met daarin weer 5 zaden. Rudrakshas worden ook wel de tranen van Shiva genoemd. Dit en nog veel meer zal ook uitgelegd worden tijdens de workshop.

Een mala is meestal gemaakt van 108 kralen + 1 goeroe kraal en een kwastje. Maar er bestaan ook mala’s met bijvoorbeeld 27 kralen voor kortere meditaties.

Mala’s waarin edelstenen zijn verwerkt, hebben tevens helende eigenschappen. Aan de hand hiervan kun je tijdens de workshop ook een eigen thema kiezen.

Wat speelt er momenteel in jouw leven? Wat heb je nodig? Denk hierbij aan liefdevolle vriendelijkheid, innerlijke kracht, persoonlijke groei, overvloed, etc.

Tijdens de yogales wordt er al aandacht besteed aan het vinden van jouw thema. Na afloop van de les en een korte pauze, ga je onder begeleiding van Frank van Mala Spirit, je eigen mala maken. Door deze mala zelf te maken, zet je er meteen je eigen unieke energie in. Door je sieraad te dragen stimuleer je positieve veranderingen in je leven.

Wil jij terug naar de essentie van jezelf? Neem dan zeker deel aan deze workshop en laat je ondersteunen door de Rudraksha mala’s met edelstenen die jou ondersteunen bij de thema’s die momenteel spelen in je leven.

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen.

Data: zaterdag 10 december
Tijd: aanvang 13:30 tot +/- 17:30
Prijs: €85,- dit is incl. de yogales + meditatie, thee met lekkers én alle benodigdheden voor het maken van jouw eigen unieke Mala sieraad.

Mala's zijn een kostbaar sieraad en vaak pas te koop vanaf 60 euro, daarom is het maken van een op jou afgestemde mala helemaal gepersonaliseerd door jezelf een unieke kans!