Workshop 'De kracht van dankbaarheid': Yin Yoga, Tibetaanse Meditatie & Live muziek met Irene Sportel
Wachtlijst
Zondag, 13 december • 14:00 - 16:00
+YOGA studio, Burg. de Bruïnelaan 29A, Zwijndrecht
+YOGA team - Linda
Beschrijving
'When you change the way you look at things, the things you look at change'. - Wayne Dyer.

Dankbaarheid is een helende kracht. Het kan je staat-van-zijn veranderen van angst naar liefde, het kan je helpen om van ziekte naar gezondheid terug te keren, en van je zorgen maken terug naar een diep vertrouwen in het leven. Door jezelf dagelijks in een staat van dankbaarheid te brengen, creëer je een groot positief effect op je hele welzijn. En wanneer je dankbaarheid toepast tijdens situaties die uitdagend voor je zijn, kan het helpen om innerlijke vrede te voelen ten tijde van de uitdaging, en zo openstaan voor oplossingen en mogelijkheden (in plaats van te vechten tegen iets en jezelf op deze manier jezelf).

Irene deelt tijdens deze workshop, met een grote glimlach in haar hart, oeroude, simpele en lichte Tibetaanse meditaties en oefeningen die het gevoel van dankbaarheid en liefde in je aan kunnen wakkeren. Liefde en wijsheid is allemaal al in je aanwezig, deze oefeningen helpen je om dit weer te voelen! We genieten van een Yin Yoga serie die helpt om het gebied van het hart te openen en het lichaam te helpen ontspannen. Deze kalme vorm van yoga helpt om de relatie die we met onszelf en ons lichaam hebben te verbeteren. De houdingen zijn zittend of liggend, duren ongeveer 3-5 minuten en dienen om het lichaam op een bewuste, rustige, liefdevolle manier te stretchen en openen. Samen met de ademhaling laat je jezelf rustig in de houding zinken. Irene moedigt je aan om naar je lichaam te luisteren. Voelt iets niet goed, dan kun je altijd uit de houding komen en een houding aannemen die beter voor je voelt.

Aan het begin én einde van deze workshop is er een eindontspanning met live muziek en deelt Irene mantra's en klanken die je kunnen helpen om nog dieper te ontspannen.

Je hebt geen enkele ervaring nodig met Yin Yoga of meditatie. Kom gewoon als jezelf en laten we samen dit avontuur induiken!

We kijken er naar uit je te verwelkomen bij deze workshop!