Cursus verbeter je slaap, verbeter je weerstand
geannuleerd
Zaterdag, 23 januari • 13:30 - 15:00
Centrum Tree of Life - Industrieweg 21 Wageningen, GROTE ZAAL
Jolanda Qualm
Beschrijving
Cursus 3 bijeenkomsten van 1,5 uur: Verbeter je slaap, verbeter je weerstand!

Ken je dat? Moeilijk de slaap kunnen vatten, draaien, woelen en/ of ‘s nachts vaak wakker worden? Moe opstaan? Vatbaarder voor verkoudheid en griep?

Ontdek en leer zelf hoe je met prachtige en zeer effectieve oefeningen uit de Qigong en Yin Yoga je nachtrust en je weerstand kunt verbeteren. Voor nu en later als je het nodig hebt.

De Qigong oefeningen bestaan uit langzame, vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden met een rustige ademhaling en met volle aandacht. Door langere tijd in Yin Yoga houdingen te blijven en bewust aanwezig te zijn kan het lichaam steeds dieper ontspannen.

Deze cursus bestaat uit drie lessen met oefeningen die er speciaal op gericht zijn om heerlijk te kunnen slapen en de weerstand en veerkracht te versterken.
Enerzijds wordt het hoofd rustig, kalmeert het hart en ontspant het lichaam voor een betere slaap. Anderzijds verbetert de weerstand en wordt het lichaam sterker en krachtiger door de longen beter te openen en een diepere, rustige ademhaling. Ervaar deze prachtige en effectieve combinatie van Qigong en Yin Yoga oefeningen gericht op slaap zelf!

Docenten: Marianne Meijboom en Jolanda Qualm
Voor vragen bel of mail Marianne: marianne@kansenboom.nl / 06 33196769

Cursus:
• 3 zaterdagmiddagen van 13:30 – 15:00
• Data: 23 januari, 6 en 20 februari 2021
• Kosten 65 Euro
• Inclusief handleiding met oefeningen

Locatie:
• Tree of Yoga Centrum, Industrieweg 21, Wageningen