In-de-studio Workshop yoga traditie en flow in de Pralaya techniek - Danny & Marlies
Zondag, 16 april • 14:00 - 16:00
Merlijn Body & Mind Center, Zaal 2
Danny Snoek
Danny Snoek beoefend sinds 2003 yoga. Na zelf vanuit deze positie te ervaren wat, in eerste instantie de houdingen (oefeningen) voor hem deden, is hij in 2007 naar India vertrokken voor een opleiding in het moederland van de yoga. Daar werd hij overladen met de levensstijl die yoga eigenlijk is. Na, bijna, een half jaar kwam hij terug met zoveel nieuwe inzichten en passie en wist hij wat hij de rest van zijn leven wilde doen. In de afgelopen jaren is Danny zich blijven verdiepen en ontwikkelen in verschillende stijlen en technieken van yoga en bewustzijns trainingen.
Beschrijving
Let op!
Deze workshop is in Merlijn. Wil je de workshop online meedoen? Klik dan op het rooster voor de online versie.


Yoga traditie & flow in de Pralaya techniek

Zou jij meer verdieping in de traditionele houdingen willen?
Of wil je de houdingen aan elkaar koppelen en een flow creeren in je eigen yoga of les?

Kom dan naar deze workshop docentenduo Danny Snoek & Marlies de Koning

WAT IS FLOW?
In de Pralaya Yoga lessen gaan we vaak stap voor stap door een serie houdingen.
Je leert in een houding voelen, aanspannen en ontspannen.

Deze workshop is ANDERS: je gaat de traditionele houdingen in de yoga uitproberen en ze ook aan elkaar koppelen in een ‘flow’. Maar…… het is geen just-go-for-it-yoga!
Je leert de Pralaya Yoga techniek integreren.


Wanneer je de effectiviteit van spiergebruik, ademhaling en focus uit de Pralaya gebruikt kom je in diepere bewustzijnslagen. De practice is intenser, vraagt jouw volledige toewijding en wordt nog interessanter.

Daarnaast gebruik je veel meer spieren door de Pralaya techniek toe te passen. Wat weer gezonder is en meer balans brengt in je lichaam, je spieren, je banden en pezen. Daarnaast is dit veel duurzamer voor jouw gewrichten. Ook geeft dit mentale rust.


Danny Snoek
Danny draait al wat langer mee in de yogawereld dan Marlies. Samen hebben ze de opleiding bij Robert Boustany gedaan. Een paar jaar geleden is Danny zijn eigen Pralaya Yoga school in Den Haag gestart, na tientallen jaren Pralaya lessen te hebben gegeven voor Sportschool Max.


Zijn les
Zijn lessen kenmerken zich door een hoog ''actie'' gehalte, oftewel: je gaat kracht oefenen en praktisch aan de slag met toegankelijke houdingen vanuit de Pralaya techniek. Danny is een man van de praktijk en kan met ieder niveau en iedere mentale instelling werken.


Zijn website:
https://www.aandacht-is-leven.nu/pralaya/
Hier is de link naar zijn lesrooster:
https://www.momoyoga.com/pralaya-den-haag/schedule
Hier een pigeon pose met Danny
https://youtu.be/yfbc7nWEj9w


Zijn les
Zijn lessen kenmerken zich door een hoger ''actie'' gehalte, oftewel: je gaat kracht oefenen en praktisch aan de slag met toegankelijke houdingen vanuit de Pralaya techniek. Danny is een man van de praktijk en kan met ieder nivo werken.

Hier een pigeon pose met Danny
https://youtu.be/yfbc7nWEj9w