In-de-studio Workshop Yoga Traditie & Flow in Pralaya Yoga
Zaterdag, 25 november • 11:30 - 13:30
Merlijn Body & Mind Center, Zaal 3
Zie ---> --->
Beschrijving
Docent: Danny Snoek

Zou jij meer verdieping in de traditionele houdingen willen? Of wil je de houdingen aan elkaar koppelen en een flow creëren in je eigen yoga of les?
In de Pralaya Yoga lessen gaan we vaak stap voor stap door een serie houdingen. Je leert in een houding voelen, aanspannen en ontspannen. Deze workshop is ANDERS: je gaat de traditionele houdingen in de yoga uitproberen en ze ook aan elkaar koppelen in een ‘flow’. Maar…… het is geen just-go-for-it-yoga!
Wanneer je de effectiviteit van spiergebruik, ademhaling en focus uit de Pralaya gebruikt kom je in diepere bewustzijnslagen. De practice is intenser, vraagt jouw volledige toewijding en wordt nog interessanter. Daarnaast gebruik je veel meer spieren door de Pralaya techniek toe te passen. Wat weer gezonder is en meer balans brengt in je lichaam, je spieren, je banden en pezen. Daarnaast is dit veel duurzamer voor jouw gewrichten. Ook geeft dit mentale rust.
Danny zijn lessen kenmerken zich door een hoog ''actie'' gehalte, oftewel: je gaat kracht oefenen en praktisch aan de slag met toegankelijke houdingen vanuit de Pralaya techniek. Danny is een man van de praktijk en kan met ieder niveau en iedere mentale instelling werken.