3-weekse mini serie Warrior 2 - Live Online
Online
Maandag, 18 januari • 20:30 - 21:30
Online: achter je Laptop, Thuis
Dorien Tenhaeff
Beschrijving
>> Warrior 2 - Krachtig als een krijger <<

In 3 weken tijd diepen we een specifieke yoga houding uit waarbij we per les aandacht besteden aan een onderdeel van die houding. Het thema voor de komende drie weken is de Warrior 2! Maar waar staat die houding eigenlijk voor? En welke oefeningen voor je benen, core, buik, rug, schouders en armen kun je doen om beter, makkelijker, prettiger in de Warrior 2 te komen?

Ma 11-01: zoomen we in op oefeningen voor de armen benen
Ma 18-01: staat in het teken van de heupen en core/rug
Ma 25-01: zijn het de armen en schouders die aandacht krijgen.

——

Voor iedereen die wat verder weg woont, de reis naar de studio niet kan maken of tijdens de Coronacrisis: jouw les is er ONLINE en LIVE. Je kunt meedoen vanuit je huis via je laptop, telefoon of tablet.

Het is net zoals een gewone les: je ziet de andere leerlingen en je docent - alleen dan online. Je kunt vragen stellen en aangeven wat je graag wilt leren.

Hoe werkt dat?
Je krijgt 30 minuten van tevoren een link in je email. Vanaf dat moment kun je het (online) leslokaal in. Wanneer de docent zijn/haar camera aanzet, zie je je docent en de medeleerlingen in beeld (Hey hallo!).

Let op!
Schrijf je op tijd in (een uur van tevoren).
Zorg dat je e-mail up-to-date is. Op dit adres krijg je de inloglink.

Replay
De les wordt opgenomen en na de les krijg je een link in je email naar de opname. Deze is een maand lang beschikbaar. Je kunt deze herhaling bekijken om de oefeningen nog eens te doen, ze voor jezelf op te schrijven en er uit te halen wat waardevol voor je was.