Pralaya Yoga alle nivo's ONLINE
Vrijdag, 27 maart • 08:30 - 10:00
Bij jou thuis, Achter je laptop, tablet of telefoon
Marlies de Koning 2
Beschrijving
PRALAYA ONLINE

Voor iedereen die wat verder weg woont of de reis naar de studio niet kan maken: jouw les ONLINE en LIVE. Je kunt meedoen vanuit je huis via laptop, telefoon of tablet.

Het is net zoals een gewone les: je ziet je medeleerlingen en je docent - alleen dan online. Je kunt vragen stellen en aangeven wat je graag wilt leren.


Hoe werkt dat?
Je kunt 15 minuten van tevoren het (online) leslokaal in. Je ziet en hoort ook de andere leerlingen. Je kunt er dan voor kiezen om iedereen in beeld te hebben (grid view) of alleen de docent (dubbelklik op zijn/haar video).

Inschrijven
Schrijf je in via Momoyoga. Je krijgt 15 minuten voor aanvang van de les een email met daarin een link.

Let op!
* Schrijf je op tijd in (een uur van tevoren).
* Zorg dat je e-mail up-to-date is. Op dit adres krijg je de inloglink.
* Je krijgt 10 tot 15 minuten voor aanvang van de les een email met daarin een link.


Replay
De les wordt opgenomen en direct na de les of de volgende dag krijg je een link in je email. Je kunt deze herhaling bekijken om de oefeningen nog eens te doen, ze voor jezelf op te schrijven en er uit te halen wat waardevol voor je was.
Deze opname is nog een maand online beschikbaar.


Tips voor een waardevolle les

1) Test je geluid en je beeld van tevoren. De ''stream'' wordt 15 minuten van tevoren aangezet zodat je dit kunt uitproberen. Er is geen aparte technische ondersteuning, dus zorg dat alles werkt voordat de les is gestart.

2) Zorg dat je goed ZICHTBAAR bent. Hoe beter je zichtbaarheid, hoe waardevoller je persoonlijke feedback is. Zorg voor genoeg licht.

3) Als je bent ingelogd, vul je naam in zodat iedereen weet welk beeld bij jou hoort.

4) Wil je alleen de docent zien? Klik op de witte puntjes op het scherm van de docent en kies 'pin video'. Wil je de andere leerlingen niet meer zien? Klik vlak boven de rij leerlingen op het kleinste balkje.

5) In de mail staat een link naar een Whatsupp groep waarin eventuele laatste mededelingen kunnen worden gezet.

Enjoy the Pralaya Yoga Stream!

Hopelijk tot snel ONLINE!

Groetjes,
Marlies, Michelle en Jane



Vragen


Inschrijven voor een serie lessen?

Zodra je een abonnement aanschaft, is dat jouw startmoment. Je kunt je dan inschrijven voor een les en aanvinken: ''inschrijven voor de hele reeks". Die reeks bestaat uit alle lessen op dat moment in de week gedurende een maand. Dus als je je vanaf 1 mei inschrijft voor de hele serie woensdag avond 19:30, dan is dat tot 1 juni.Daarna moet je dit weer opnieuw doen.

Wisselen van lesmoment als je 1 x per week meedoet?

Dit is geen probleem. Iedereen die zich voor een les heeft ingeschreven krijgt de link voor de LIVE les en de REPLAY of alleen de REPLAY, afhankelijk van je abonnement. Schrijf je uit voor de les die je niety meer wilt doen die week en schrijf je in bij degene die je wel wilt doen.
Zorg dat je je dan ook weer even aanmeldt bij de Whatsupp groep zodat je de laatste berichten niet mist.