Yoga Nidra met David Whiting
Zondag, 11 oktober • 10:00 - 11:30
Pure Essence Yoga Studio, Zen zaal
Tanja Gysbrechts
Beschrijving
Kom tot rust met een les Nidra zondagochtend om 11uur (11-10-2020). Yoga Nidra verlaagt je stress en vergroot je gevoel van geluk.
In deze Nidra neem ik je mee naar een heerlijk rustgevende kust landschap, je zal het zand voelen tussen je vingers, bries in je haren, zon op je gezicht en nog véél meer. Het zal voelen of je er echt bent... en mini vakantie... en dit liggend op je mat. 🙂

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘yoga slaap’. Het principe van Yoga Nidra is eenvoudig. Je ligt op de yoga mat in Savasana, zoals je aan het einde van je yogales misschien gewend bent, met een klein kussentje onder je hoofd en een deken over je heen. Vervolgens laat je je begeleiden tot volledige ontspanning. Je hoeft zelf dus helemaal niets te doen.
Zo beland je in een diepe staat van lichamelijke ontspanning, terwijl je geest net helder en wakker blijft. Je zweeft als het ware ergens tussen slapen en wakker zijn in. Sommigen ervaren zelfs een soort van trance.

De voordelen van Yoga Nidra zijn eindeloos. Ben je bijvoorbeeld ziek of heb je een lage weerstand, dan zal je lichaam zichzelf herstellen. Bovendien zou Yoga Nidra PMS-klachten verminderen, je concentratie en creativiteit verhogen en de impact van slapeloze nachten beperken. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Wie aan Yoga Nidra doet, belandt in een diepe staat van lichamelijke en geestelijke ontspanning. Zodra de sessie is afgelopen kan je helder en ontspannen aan de rest van je dag beginnen. Val je tijdens een de les in slaap? Dat is bij Yoga Nidra juist helemaal oké.
Les duur is één uur lang.. Kom graag op tijd!. zo kunnen we tijdig beginnen... er is ruim plaats voor alle deelnemers; dus ieder heeft haar eigen 'private space' "
Deze 'Nidra-reis' is in het Nederlands.

warme groeten, namasté en tot op de Nidra.
David.

Moest je meer over mij te weten willen komen neem een kijkje op mijn facebook page.
https://www.facebook.com/WhitingLiveYoga

Als je bijkomende vragen hebt kan je die stellen via whatsapp (of bellen)
0494 92 82 87