WORKSHOP 'Familieopstellingen'
Wachtlijst
Zondag, 26 september • 13:00 - 16:00
P U R E -
Beschrijving
Zit je vast in oude patronen? Een familieopstelling kan ze doorbreken. Belemmerende patronen kunnen van generatie op generatie worden doorgegeven. Met behulp van familieopstellingen kun je ze aan het licht brengen en een halt toeroepen. Een familieopstelling geeft je toegang tot nieuwe inzichten, geeft ruimte voor het doorbreken van oude patronen en het zetten van nieuwe stappen. Tijdens een familieopstelling wordt hetgeen dat normaal niet zichtbaar voor ons is, zichtbaar. Je komt weer in contact met je ware zelf, waardoor je meer voelt wat je dient en wat niet meer. Je zult je leven meer inrichten zoals jij het graag wenst en niet zoals de verwachtingen van een ander. Die je onbewust met je mee bent gaan dragen.

Het lot van ons gezin, onze ouders, voorouders hebben een veel grotere invloed op ons dan wij denken. Tijdens een opstelling krijg je meer zicht op blokkades en verstrikkingen in je familie en krijg je de kans om dit te doorbreken.

Fiona geeft zondag 26 september een familieopstelling workshop. Aanvang 12.45u Inschrijven kan alleen d.m.v het aanschaffen van de speciale “Workshop Familieopstelling” ticket.