Yin Yoga
Zondag, 9 oktober • 10:30 - 11:30
P U R E -
Beschrijving
Docent: Sanne
Intensiteit: All Levels

Yin Yoga is een hele rustige sessie. Deze les focust op het vasthouden van een aantal voedende diepe yin poses zo verkennen we weer ons lichaam. Iedere pose zal rond de 3-5 minuten duren waarbij je een zittende of liggende houding aanneemt zodat je de tijd krijgt om over te geven aan alles wat zich aandient. Zo kunnen we observeren en ontdekken waar jij zowel je lichaam als geest kan stretchen.

Wil je (weer) meer in verbinding komen met je lichaam, gevoel en ademhaling? Dan is deze les zeer geschikt voor jou. Het is een weldaad voor je lichaam en geest.

In het laatste gedeelte van deze les nemen we je mee om je lichaam en mind in een nog diepere staat van ontspanning te brengen middels een aangename eindontspanning. Elke les zal weer anders zijn, de uitkomst van de les blijft hetzelfde namelijk na de les ervaar je lichtheid, ruimte en rust in jezelf.

We kunnen je aanraden om een extra dekentje of kussentje mee te nemen om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken in de eindontspanning. Indien je een eigen yogamat hebt is wenselijk om deze mee te nemen ivm de hygiëne. Indien je geen eigen yogamatje hebt kan je deze in de studio bij ons lenen.