vrijdag 24 mei

09:00
Cursus Well Woman Yoga
Berg 42, Nuenen
Tijd
09:00 - 10:30
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Yoga speciaal voor vrouwen. Een fijne les met nadruk op het soepel houden van je lijf en waarna je met een frisse blik en blos op je wangen de deur uit stapt.

Deze yoga ondersteund tevens alle aspecten van het vrouw-zijn. Het is een les voor alle vrouwen, voor elke fase in je leven. Klassieke houdingen worden zo benaderd dat er ruimte ontstaat om bijv. mentruatie klachten, PMS, vruchtbaarheid en hormoonschommelingen rondom de overgang te ondersteunen.

Birthlight Well Woman yoga is voor alle vrouwen. Het maakt niet uit of je nog nooit op de mat bent gestapt of al vele jaren een andere vorm van yoga beoefent. Voor de beginnende yogini is het een zachte kennismaking met yoga.

Voor de ervaren Vinyasa Flow of Asthanga yogi is het een prachtige verdieping op hoe je yoga op een andere, meer ronde, organische manier kan ervaren als vrouw in plaats van de wat meer lineare vormen zoals Vinyasa & Asthanga yoga welke klassiek gezien ontstaan zijn als yoga voor mannen.

Cursusdata: 10, 17, 24, en 31 mei en 14 en 21 juni
Investering: € 70,00

Deze cursus is in zijn geheel te boeken met het abonnement: Cursus Well Woman Yoga.

N.B. Mocht de cursus niet helemaal volgeboekt zijn worden vanaf de startdatum van de cursus de lessen ook vrij gegeven om met een One-Time Yogi credit een losse sessie te boeken. Dit doe je met een One-Time Yogi (Well Woman/Easy Flow cursus) credit à € 12,50.