woensdag 22 mei

09:00
Cursus Easy Flow Yoga
Berg 42, Nuenen
Tijd
09:00 - 10:15
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Prana Vinyasa Inspired!

In deze cursus ga je fijn flow-end de les door en sta je na afloop met een fijne blos op je gezicht en een licht hart weer buiten - met de zon op je neus. De eerste les besteden we aandacht aan de Surya Namaskars, wat onze basis vormt voor de cursus.

Wat kun je verwachten?

De eerste les een inleiding in Vinyasa Flow yoga - voor zowel nieuwe als 'seasoned' yogi's :-) Vanuit die introductie neemt Leonie je vervolgens mee in 5 fijne Prana Vinyasa Flow sessies. De ene keer een zachte en lichte flow (Lunar) en de andere keer een wat pittigere, solar, les. Leonie past alle asana's zo aan dat zo voor iedere yogi of yogini passen qua intensiteit. Zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Level: all levels welkom! Voor de beginnende yogi een fijne instap en doe je al wat langer yoga, dan is geeft het de tools om je practice te verdiepen en evt. nieuwe grenzen van je yoga practice & jezelf te ontdekken.

Inschrijven/boeken doe je middels het Cursus Easy Flow Yoga Abonnement :-)

Cursusdata: 15, 22 en 29 mei, 12 en 19 juni en 3 juli.
Investering: €70,00

N.B. Mocht de cursus niet helemaal volgeboekt zijn worden vanaf de startdatum van de cursus de lessen ook vrij gegeven om met een One-Time Yogi credit een losse sessie te boeken. Dit doe je met een One-Time Yogi (Well Woman/Easy Flow cursus) credit à € 12,50.

Namasté!