donderdag 12 december

19:15
Full Moon Flow
Berg 42, Nuenen
Tijd
19:15 - 20:45
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Move the way love moves - Een verwarmende, vloeibare flow met de focus op jouw hart. De meditatie brengt je in verbinding met je hartgebied en wakkert het vuur - dat waar jij warm voor loopt - opnieuw aan. Dit is een dynamsiche - solar - flow sessie. Om zo met open & licht hart de donkerste tijd van het jaar in te gaan, in verbinding met jezelf.

Rondom de nieuwe of volle maan vinden de Full & New Moon Flows plaats.

Dit najaar duiken we in flows rondom de elementen. We bewegen van de lichtere zomer elementen naar de meer grondende najaars practices - van aarde/Bhumi in september & oktober tot heart openers in november & december.

Net zoals de natuur in het najaar van licht en warm naar donker, kouder en stormachtiger beweegt, bewegen wij mee met de elementen. De herfst brengt verandering met zich mee in alles om ons heen. Het licht verandert, bladeren vallen, alles verdroogt en laat los. De dagen worden korter en de weg richting de donkerste periode van het jaar begint. Dit is een vruchtbare tijd om met yoga en meditatie dat wat leeft in je eigen 'donkerte' te onderzoeken, te begrijpen en los te laten.

De New Moon flows (lunar flow) zijn vooral wat zachter; een mooie combinatie tussen flow en langere 'marinaties' in houdingen - denk aan yin yoga. De Full Moon flows (solar flow) zijn wat pittiger; be prepared to sweat zullen we maar zeggen ;-) Beide Moon Flows zijn opgebouwd uit houdingen, ademwerk, meditatie en onstpanning.

Je boekt de Full of New Moon Flows met een XL Moon Flow credit (€ 15,00)