vrijdag 30 augustus

10:30
Fertility Yoga
Berg 42, Nuenen
Tijd
10:30 - 11:45
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Birthlight Fertility yoga is voortgekomen uit Well Woman yoga en geeft op deze manier vrouwen waarbij vruchtbaarheid een onderwerp in het leven is geworden een plek om samen te komen en te ontspannen.

Fertility yoga probeert de conceptie te ondersteunen door zachte yoga oefeningen, vloeibare beweging en véél ontspanning om op die manier harmonie in jezelf te creëren en aandacht te geven aan acceptatie van wat is - wat dat ook is. De practices/oefeningen die je worden aangereikt in de Fertility yoga lessen zijn ontwikkeld om je te verzorgen en om een gevoel van gezondheid en welbevinden aan je te geven voor én na conceptie.

Yoga richt zich specifiek op het samenbrengen van alle verschillende lagen in jezelf; de fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag. Door integratie van deze verschillende lagen in jezelf - aan de hand van simpele yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen - worden de lange-termijn effecten van stress geneutraliseerd. Mindfulness, lichaamsbewustzijn en heartfulness zijn centrale pijlers van yoga lessen rondom vruchtbaarheid. Je leert een plek van kalmte vinden in jezelf vanuit waar je met vertrouwen en zachtheid leert om te gaan met wat jullie vruchtbaarheids-reis en de wens voor een kindje met zich mee brengt.

Data: vrijdag 30 augustus, 6, 13 & 27 september en 4 en 25 oktober 2019.

Je boekt deze lesreeks met het Lesreeks Well Woman / Fertility Yoga abonnement (€ 70,00). Vanaf vrij 30 augustus is het ook mogelijk om losse sessies in deze reeks te boeken met een One-Time Yogi (Well Woman / Easy Flow) credit à € 12,50.

Ook wanneer je tijdens de reeks zwanger raakt ben je van harte welkom om op die manier je zwangerschap tijdens het eerste trimester te ondersteunen.