zaterdag 4 januari

09:30
Reigniting the Fire - Sacred Juncture
Berg 42, Nuenen
Tijd
09:30 - 12:00
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Het einde van de cyclus Winter Solstice - Kerstmis - Nieuwjaar is hèt moment om je intenties voor de nieuwe cyclus die start te zetten. Om het vuur in jezelf opnieuw te doen ontbranden, wanneer je op weg gaat in de periode van groei naar de lichtste punt van het jaar; de Summer Solstice.

De periode waarin de kracht van de zon weer toeneemt is een mooie tijd voor creatieve groei in jezelf en om aandacht te geven aan dat wat je de komende cyclus wilt cultiveren & manifesteren in jezelf en in je leven.

In deze 2.5 uur durende sessie maken we via flow yoga & meditatie een reis door de chakra's om zo alle lagen van jezelf aandacht te geven, in beweging te brengen, en daardoor ruimte te scheppen. Ook is er ruimte om voor jezelf wat op papier te zetten, wanneer inzicht over jezelf naar boven borrelt en middels vragen die ik je stel.

Breng een mooi dagboek of schrift mee en een mooie, wat grotere kaars. We ontsteken hiermee in deze donkerste tijd opnieuw jouw 'heart fire' voor de komende cyclus, zodat je zo licht mogelijk & met hernieuwde intenties de winter door gaat.

Je boekt "Reigniting the Fire" met een Sacred Juncture credit (€ 25,00).