woensdag 15 januari

10:30
Rebuild & Restore Yoga ~ (Solar/Lunar*)
Berg 42, Nuenen
Tijd
10:30 - 11:45
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Solar/lunar flow yoga: een zachtere flow les.

Vanaf 21 december tot en met 21 maart reizen we door de winter. De winter is de tijd om aan te sterken, je kracht op te bouwen, en te herstellen en bij te rusten. Dat is dan ook waar de yoga sessies deze cyclus van in het teken staan: Rebuild & Restore yourself. Net zoals het zaadje in de donkere, vruchtbare aarde, bouw jij kracht op om straks te ontspringen en bloeien. Zodat je vanuit de rust, verstilling & versterking van de winter vol energie, vitaliteit en kracht aan de lente begint en jouw volle potentieel tot bloei kan komen.

Deze Solar/Lunar lessen volgen het ritme van de Rebuild & Restore cyclus, dat wil zeggen dat de nadruk ligt op versterken door middel van krachtige series, maar er is ook volop aandacht voor restoratieve, ontspannende houdingen. In de Solar/Lunar lessen wisselen we af. De ene keer zal de flow wat pittiger zijn dan de andere les. Er is ook ruimte voor zachte flow en restoratieve (ondersteunde, ontspannende houdingen).

Meer verdieping over de Rebuild & Restore lessen in de studio vind je hier:
https://www.rainbowtree.nl/journey-of-the-year-januari-maart-2020-rebuild-restore-yoga/
Waar we aandacht aan besteden, leefstijl etc. en waarom je juist hier nu aandacht naartoe wil laten gaan.

Data: woensdag 15 en 22 januari, 5, 12 en 19 februari & 4 en 11 maart 2020. Aansluitend aan de Rebuild & Restore Cyclus gaat in april de Rejuvenate & Awaken yoga cycle van start :-)

Je boekt deze les met het '
Rebuild & Restore Yoga ~ voor Solar, Lunar & Soma lessen' abonnement of wanneer je een losse sessie mee wilt doen met een One-Time Yogi credit.