woensdag 18 maart

09:00
Rebuild & Restore Yoga ~ (Solar*)   (geannuleerd)
Berg 42, Nuenen
Tijd
09:00 - 10:15
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Solar flow yoga: een intense, wat pittigere flow les.

Vanaf 21 december tot en met 21 maart reizen we door de winter. De winter is de tijd om aan te sterken, je kracht op te bouwen, en te herstellen en bij te rusten. Dat is dan ook waar de yoga sessies deze cyclus van in het teken staan: Rebuild & Restore yourself. Net zoals het zaadje in de donkere, vruchtbare aarde, bouw jij kracht op om straks te ontspringen en bloeien. Zodat je vanuit de rust, verstilling & versterking van de winter vol energie, vitaliteit en kracht aan de lente begint en jouw volle potentieel tot bloei kan komen.

Deze Solar volgen het ritme van de Rebuild & Restore cyclus, dat wil zeggen dat de nadruk ligt op versterken door middel van krachtige series, maar er is ook volop aandacht voor ontspanning en verstilling. De ochtend lessen hebben een solar karakter, wat energie opbouwender, verwarmender, terwijl we juist in de avondlessen meer richting ontspanning en loslaten van de dag gaan. In deze Solar lessen zul je het zeker warm krijgen, tegelijkertijd zijn we nog steeds in de winter Rebuild & Restore cyclus, dus de nadruk ligt op duurzaam verwarmen. Op deze manier verspil je geen energie om dan uitgeput of met winter-dip aan de lente te beginnen, maar creëer je juist uithoudingsvermogen en kracht om zo bruisend de lente te beginnen.

Meer verdieping over de Rebuild & Restore lessen in de studio vind je hier:
https://www.rainbowtree.nl/journey-of-the-year-januari-maart-2020-rebuild-restore-yoga/
Waar we aandacht aan besteden, leefstijl etc. en waarom je juist hier nu aandacht naartoe wil laten gaan.

Data: woensdag 22 januari, 5, 12 en 19 februari & 4 en 11, 18 maart 2020.Aansluitend aan de Rebuild & Restore Cyclus gaat in april de Rejuvenate & Awaken yoga cycle van start :-)

Je boekt deze les met het '
Rebuild & Restore Yoga ~ voor Solar, Lunar & Soma lessen' abonnement of wanneer je een losse sessie mee wilt doen met een One-Time Yogi credit.