vrijdag 24 januari

09:00
Rebuild & Restore Yoga ~ (Lunar/Shakti*)   (geannuleerd)
Berg 42, Nuenen
Tijd
09:00 - 10:15
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

Lunar/Shakti yoga: een zachte les voor vrouwen!

Vanaf 21 december tot en met 21 maart reizen we door de winter. De winter is de tijd om aan te sterken, je kracht op te bouwen, en te herstellen en bij te rusten. Dat is dan ook waar de yoga sessies deze cyclus van in het teken staan: Rebuild & Restore yourself. Net zoals het zaadje in de donkere, vruchtbare aarde, bouw jij kracht op om straks te ontspringen en bloeien. Zodat je vanuit de rust, verstilling & versterking van de winter vol energie, vitaliteit en kracht aan de lente begint en jouw volle potentieel tot bloei kan komen.

Deze Shakti les is speciaal voor vrouwen. Shakti is de vrouwelijke energie en daar wordt aandacht aan besteed door middel van de flow waar veel aandacht naar het bekkengebied & hart gebied uitgaat. Zodat het in jou weer gaat stromen. De lessen volgen het ritme van de Rebuild & Restore cyclus, dat wil zeggen dat de nadruk ligt op versterken door middel van krachtige series, maar er is ook volop aandacht voor restoratieve, ontspannende houdingen. In de Lunar lessen blijft de flow zacht, ook wanneer we aan kracht werken.

Meer verdieping over de Rebuild & Restore lessen in de studio vind je hier: https://www.rainbowtree.nl/journey-of-the-year-januari-maart-2020-rebuild-restore-yoga/
Waarom juist hier nu aandacht naartoe gaat. Waar we aandacht aan besteden, leefstijl etc.

Data: vrijdag 24 januari, 7, 14 & 21 februari & 6, 13 en 20 maart 2020. Aansluitend aan de Rebuild & Restore Cyclus gaat in april de Rejuvenate & Awaken yoga cycle van start :-)

Je boekt deze les met het '
Rebuild & Restore Yoga ~ voor Solar, Lunar & Soma lessen' abonnement of wanneer je een losse sessie mee wilt doen met een One-Time Yogi credit.