woensdag 15 januari

19:45
Rebuild & Restore Yoga ~ (SOMA*)
Berg 42, Nuenen
Tijd
19:45 - 21:00
Docent
Leonie
Locatie
Berg 42, Nuenen

SOMA flow yoga: een zachte flow les met een yin karakter, maar in flow.

Vanaf 21 december tot en met 21 maart reizen we door de winter. De winter is de tijd om aan te sterken, je kracht op te bouwen, en te herstellen en bij te rusten. Dat is dan ook waar de yoga sessies deze cyclus van in het teken staan: Rebuild & Restore yourself. Net zoals het zaadje in de donkere, vruchtbare aarde, bouw jij kracht op om straks te ontspringen en bloeien. Zodat je vanuit de rust, verstilling & versterking van de winter vol energie, vitaliteit en kracht aan de lente begint en jouw volle potentieel tot bloei kan komen.

Deze SOMA flow lessen volgen het ritme van de Rebuild & Restore cyclus, dat wil zeggen dat je je in lunar, zachte flow onderdompelt. Volop ruimte voor ontspanning dus. Centaal staan hart openers om je luchtwegen vrij te houden en die helpen je licht te laten voelen door het laatste stukje van deze donkere periode van het jaar. De ochtend lessen hebben een solar karakter, wat energie opbouwender, verwarmender, terwijl we juist in de avondlessen meer richting ontspanning en loslaten van de dag gaan. In de Soma lessen leer je los te laten, te 'unwinden' en te herstellen zodat jij dit jaar ontspannen en opgeladen aan de lente begint.

Meer verdieping over de Rebuild & Restore lessen in de studio vind je hier:
https://www.rainbowtree.nl/journey-of-the-year-januari-maart-2020-rebuild-restore-yoga/
Waar we aandacht aan besteden, leefstijl etc. en waarom je juist hier nu aandacht naartoe wil laten gaan.

Data: woensdag 15, 22 en 29 januari, 12 en 19 februari & 4 en 11 maart 2020. Aansluitend aan de Rebuild & Restore Cyclus gaat in april de Rejuvenate & Awaken yoga cycle van start :-)

Je boekt deze les met het '
Rebuild & Restore Yoga ~ voor Solar, Lunar & Soma lessen' abonnement of wanneer je een losse sessie mee wilt doen met een One-Time Yogi credit.