Acces Bars
Maandag, 22 november • 20:30 - 21:30
Sabine Riswick
Zo'n 14 jaar geleden kwam ik tijdens een burn out in aanraking met yoga. Vanaf het eerste moment voelde ik dat yoga bij me past en mij zoveel aan rust en bewustwording en energie brengt. Mijn eerste korte teachertraining volgde ik 13 jaar geleden waarnaar er meer volgden. In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het yogapad en de achterliggende filosofie. In mijn lessen komen meerdere delen van het achtvoudig yogapad aan bod ,de focus ligt echter vooral op de adembeheersing en de houdingen. Opleidingen en bijscholingen: Vooropleiding Power Yoga , Tonie Goes Hatha opleidng 200 hr YA Meditatie leraar 50 h YA Tijn Touber Yin 50 h YA Arhanta Yoga Poweryoga 50 h Aalo Yoga bIjscholing Anat Geiger , functionele anatomie Bijscholing BIvag Sneek Yin en Diabetici Yoga ( Yin Yang) Opleiding 300 h YA Stress Burnout Coach Sonnevelt opleidingen Ademcoach opleiding Nieuwe Yogaschool Amsterdam Yoga Nidra 10 h Moena de Jong Nieuwe Yogaschool Verdieping Yin Anatomie /Pathologie Sana You Yoga Reiki 1 Zoma Reiki 2 en Reiki master Plume Casa Bijscholing Hands on Assist YOGA LOFT Keulen
Beschrijving
Wat zijn Access bars? 

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc… Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast, die andere mensen nog bij zich dragen, verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. 

Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.


Heb jij behoefte aan meer rust, ruimte en ontspanning in je lichaam en geest?

Wil je jezelf meer liefde geven en de eerste stap zetten naar bepaalde gedachten loslaten?



* Bars Introductie sessie.


Bij deze sessie ga je kennis maken met een acces bar sessie en ervaren of het iets voor je is. Zorgt het voor meer interesse en wil je nog meer ontspanning ervaren dan is de volgende stap het boeken van een volledige sessie. Vragen hierover zijn altijd welkom.


Kosten: €30

Duur: 25 min



* Volledige sessie.


Bij deze sessie staat geestelijke ontspanning centraal. Al liggend wordt je door middel van een lichte aanraking vd drukpunten op je hoofd in ontspanning gebracht. Elke drukpunt staat voor een bepaalde context in je leven, hier worden o.a. veel gedachten, gevoelens en emoties opgeslagen. Door de zachte aanraking kan er een heleboel opgeslagen oude gedachten, gevoelens en emoties vrij komen zodat er weer meer ruimte voor rust en ontspanning in je lichaam en geest kan ontstaan. Er word bij deze sessie ook extra tijd genomen voor een rustgevende gezicht massage met een verzorgende olie op natuur basis. Na afloop van een sessie is er ruimte voor een theetje en het navoelen van wat je net hebt ervaren. Omdat ieder mens uniek is, zal het ook per persoon verschillen wat ze ervaren bij een sessie. Het belangrijkste is dat je dit voor jezelf aan gaat en dat alles er mag zijn zoals het is. 

Wil je optimaal resultaat, dan zijn een aantal behandelingen aan te raden om te voorkomen dat je opnieuw te veel onnodige gedachten, gevoelens en emoties vast houd.


Kosten: €60

Duur: 60 min



Je kan een afspraak maken via: info@jaynemeyer.nl 

Voor wekelijkse nieuwtjes kan je mij volgen via www.instagram.com/jaynemeyer_


Afspraak voorwaarden:


Heb jij een afspraak en ben je onverwachts verhinderd? Dan heb je tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak om deze kosteloos te annuleren of verplaatsen. Lukt dat niet en wil jij je afspraak binnen 24 uur voorafgaand annuleren dat kan natuurlijk voorkomen. Omdat ik kleine onderneming heb breng ik genoodzaakt 50% van de sessie in rekening. Kom je niet naar je afspraak en heb je geen bericht achter gelaten dan breng ik 100% van de sessie in rekening.