Afspraak magenetiseur Desiree van Wijk
Wachtlijst
Vrijdag, 25 september • 12:00 - 16:00
gastdocent/ inval
Beschrijving
Magnetiseren

Wat doe jij allemaal om je goed te voelen? De kapper en de schoonheidsspecialist voor je uiterlijk, massage voor je fysieke lijf en yoga om je lijf en geest tot rust te brengen. Misschien is magnetiseren dan wel iets voor jou.

Wat is magnetiseren?
Magnetiseren is het geven van energie door middel van handen. Tijdens het magnetiseren herstel ik de energiebalans van je lichaam. Het opruimen van emotionele blokkades en het herstellen van de balans tussen lichaam en geest staan centraal. Magnetiseren richt zich op herstel van het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest en activeert en ondersteunt het zelfherstellende vermogen van je lichaam.

Hoe?
Door mijn hand boven je lichaam te houden spoor ik blokkades in je aura (energieveld om het lichaam heen) en chakra’s (energiecentra in je lichaam) op. De blokkades hef ik gelijk op tijdens de behandeling. Vervolgens laad ik de aura en de chakra’s op zodat de toevoer van energie naar het lichaam weer wordt hersteld. Ook vul ik je lichaam weer met positieve energie. Het tekort aan energie wordt zo ook opgevuld. Je lichaam voelt weer hoe energie hoort te zijn.

Soms raak ik je lichaam aan bijv om het op te vullen met positieve energie of je energie weer te laten stromen.

Je blijft gewoon aangekleed.

Wat voel je?
Tijdens de behandeling kun je de energie voelen in de vorm van warmte en tintelingen, maar ook een zwaar gevoel op de ogen, keel, hoofd, armen en benen of een borrelende buik. Tijdens de behandeling worden je organen en je zenuwgestel door de overdracht van energie gestimuleerd en het tekort aan energie opgevuld.

Ervaar het zelf.
Op vrijdagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur ben ik in de ruimte van Room4Yoga aan de Emmastraat.

Voor meer info (en prijs) over magnetiseren: https://nieuwetijdslab.nl/ontspannen-vol-energie/
Voor meer informatie of een afspraak: https://nieuwetijdslab.nl/contact-informatie/