Workshop Intro to Rocket Yoga (Master Class) - Sepp Breesch (Studio)
Saturday, 14 January • 14:00 - 16:30
Sluisstraat 12, 3000 Leuven, Studio
Saja Teacher
23 spots available
Description
Sepp, een gecertificeerde Rocket Yoga leraar komt speciaal naar Leuven om deze Master Class te geven bij Saja Yoga!
Rocket Vinyasa Yoga is een heel speelse, progressieve en uitdagende stijl die gebaseerd is op het Ashtanga-systeem en ontwikkeld werd door wijlen Larry Schultz. Deze stijl biedt steeds veel opties voor zowel beginners als gevorderden en biedt iedereen de mogelijkheid om te ontdekken dat je altijd sterker bent dan je zelf denkt. En waarom de naam Rocket ? ‘because you get there faster’
Sepp is absoluut fan van deze stijl, de structuur, de opties, de transities en de fusie tussen ademhaling, focus en beweging en daagt zijn studenten graag uit om zichzelf terug te vinden in de verschillende expressies van de verscheidenheid aan poses. (en ja, ook handstanden, andere inversies en armbalansen zijn van de partij 😊 )
Met deze twee uur durende ‘Intro to Rocket Vinyasa’ masterclass wil hij graag iedereen uitnodigen om deze mooie, dynamische en speelse stijl te leren kennen. Uiteraard is de masterclass ook absoluut interessant voor ervaren yogi’s die hun eigen practice graag willen verdiepen of gewoon zin hebben in een langere actieve les vol uitdagingen op ieders niveau.
‘push your limits, explore your edge and welcome everything!’
Hou je van wat uitdaging? Schrijf je dan snel in!