Yang flow yoga
Wachtlijst
Maandag, 5 juni • 19:00 - 20:15
Nadya Zondervan
Beschrijving
Actief. Dynamisch. Energiek.

In deze dynamische yogales met elementen uit Vinyasa Flow Yoga, Power Yoga en Asthanga Yoga, volgen de verschillende houdingen elkaar vloeiend op in een 'flow'. Bewegen in een flow is bewegen op de ademhaling. Dit heeft een meditatief effect en draagt bij aan een betere focus. De dynamiek zorgt voor activatie van de bloedcirculatie, verbranding en geeft jou een energiek en voldaan gevoel. Deze les draagt bij aan een betere conditie en een sterker lichaam. Laat je uitdagen door deze fysieke les waarbij je je grenzen goed leert bewaken. De yoga docent begeleidt jou door de creatieve houdingen en geeft opties voor de verschillende niveaus en intensiteiten waardoor deze les, in principe* voor alle niveaus geschikt is.

*Volg jij voor het eerst een (flow) yoga les? Het vriendelijke verzoek om dan éérst een Yin Yang flow yogales te ervaren. Zo raak je bekend met de houdingen wat heel prettig is wanneer je vervolgens een vollédige Yang flow yogales volgt. Twijfel je? Mail of bel naar de studio, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Geef eventuele blessures voor de les door aan de yogadocent. Dit geldt ook wanneer er sprake is van een zwangerschap. Wanneer de docent dit weet kan zij jou beter begeleiden en alternatieven bieden tijdens de les. Luister altijd naar de signalen van je lichaam!

Wanneer de docent door de zaal loopt, kan het voorkomen dat deze jou een assist geeft/helpt in de houding. Liever geen fysiek contact? Geef dit van tevoren even aan bij de docent, dan houdt zij hier rekening mee.

TENSLOTTE: Kom fris naar de les en gebruik bij voorkeur geurloze deodorant, liever geen parfum of andere geuren (dit kan erg belemmerend zijn voor een diepe ademhaling van jouw mede yogi's en de docent). Superfijn als je hiermee rekening wilt houden.