Strandyoga Surfschool High5
geannuleerd
Zondag, 19 september • 10:00 - 11:15
Nadya Zondervan
Beschrijving
In samenwerking met Surfschool High5 zijn er yogalessen op het strand van Julianadorp! Hoe fijn jouw dag te beginnen dan met strand yoga! Heerlijk met je voeten in het zand, goed om te aarden, de warme zonnestralen op je huid en bovendien heeft het rustgevende geluid van de zee een meditatief en ontspannen effect. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en daarmee laagdrempelig en vooral ontspannen. Bij buitenlandse toeristen wordt de les in het Engels gegeven. Reserveer tijdig i.v.m. beperkt plek.
Check 's ochtends vòòr vertrek jouw mail of whats app i.v.m. mogelijk annuleren t.g.v. de weersveranderingen.
LET OP: Wees je er bij de aanschaf van een strippenkaart van bewust dat indien het weer wisselvallig is, er niet voldoende strandlessen gegeven kunnen worden. Heb je dan vanwege het slechte weer nog strippen over? Dan kun je deze strippen gebruiken voor lessen in de yogastudio. Dit is jouw eigen verantwoordelijkheid dit goed te bewaken. Er is geen refund.
De lessen zijn bij goed weer wekelijks op zondag tm 22-08. Mo-ge-lijk bij mooi weer loopt dit in september nog door..
Het kàn zijn dat er tijdens de lessen foto's worden gemaakt. Vind je dit niet prettig, geef dit dan vòòr de les even aan, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.