Yin Yang flow yoga
Geannuleerd
Donderdag, 26 mei • 19:30 - 20:45
Nadya Zondervan
Beschrijving
Actief. Dynamisch. Passief. Ontspannen.

Deze les is een mix van yin en yang, ontspanning en inspanning, voor zowel beginners als gevorderden. Je zult elementen tegenkomen uit Vinyasa Flow Yoga, Power Yoga, Asthanga Yoga en Yin yoga. Volg je deze les ’s ochtends, dan stàrten we met een reeks yin houdingen, gevolgd door een actieve flow waardoor je energiek, doch ontspannen en met meer focus je dag vervolgt. Maar volg je deze les ’s avonds, then we turn things around.. dan begìnnen we met een actieve flow en èindigen we, voor een goede nachtrust, met een reeks ontspannen yin houdingen.

De yogadocent begeleidt jou door de creatieve houdingen en geeft opties voor de verschillende niveaus en intensiteiten waardoor deze les voor alle niveaus geschikt is.
Geef eventuele blessures voor de les door aan de yogadocent. De yogadocent kan je dan goed begeleiden en alternatieven bieden tijdens de les. Luister altijd naar de signalen van je lichaam.

TENSLOTTE: Kom fris naar de les en gebruik bij voorkeur geurloze deodorant, liever geen parfum of andere geuren. Wees je bewust dat parfum of sterk geparfumeerde deodorant belemmerend kan zijn voor een diepe ademhaling van jouw mede yogi's en de docent.