MINI RETRAITE --- Yin ~ Stilte&Reflectie ~ Yoga Nidra
Zondag, 19 februari • 10:00 - 13:00
De Boschhoek, Scheggertdijk 100, Almen, De Boschhoek
Sharon Huisman
Welkom! Hier kun je jezelf inschrijven voor yin yogalessen en mini retraites. Ik hoop je op de mat te ontmoeten! Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met me op. Warme groet, Sharon
Beschrijving
Heb je behoefte aan meer verdieping of gewoon zin om een hele ochtend heerlijk te ontspannen, zodat je opgeladen aan je week kunt beginnen?

Elke derde zondag van de maand, rond nieuwe maan, organiseer ik een MINI RETRAITE met extra lange yin yoga les, tussendoor ruimte om stil te staan bij je intenties voor de komende tijd en afsluitend een yoga nidra (een soort begeleide meditatie), zodat je vanuit diepe rust en een opgefriste verbinding met jezelf naar huis kunt.
Inclusief thee en iets lekkers.

Deze mini retraite vindt plaats in De Boschhoek, een hele fijne ruimte in Almen, met uitkijk op het groen. Een aantal dagen voor aanvang stuur ik je nog een mail met praktische informatie.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten meedoen, als je dat wil neem dan contact met me op: sharon@destiltemaker.nl