REST & RENEW
Zaterdag, 10 december • 12:30 - 13:30
STUDIO, Zolder
Nathalie M.
Oprichtster & zaakvoerder SimplYoga Een ervaren Ashtanga yoga beoefenaar die zich liet inspireren door haar reizen in Azië. In Rishikesh, Noord India verdiepte ze zich in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste yoga teacher diploma behaalde. Tot op vandaag blijft ze zich bijscholen als Yoga docent in binnen en buitenland. Ze deelt haar passie met iedereen die net als zij wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam en op zoek is naar ontspanning, rust en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.
Beschrijving
Restorative yoga helpt je beter te ontspannen, het geeft je een dieper gevoel van relaxatie en verlaagt je stressniveau. Het helpt je om op een vriendelijke manier de weg naar binnen te vinden om de rust die zich daar (uiteindelijk) bevindt op te zoeken.
Op het einde van de sessie laten we je meevoeren in een klankschaalconcert. De vibraties van kalmerende klanken, die je niet alleen hoort, maar ook voelt, werken diep door in je lichaam en geven een signaal voor extra ontspanning.