Workshop: Verken je psoas, de spier van de ziel
Wachtlijst
Zondag, 23 april • 13:00 - 15:30
Karin Oude Weernink
Beschrijving
In deze workshop ga je je verbinden met een belangrijke spier: de psoas. De psoas is een diepe kernspier die je romp en benen met elkaar verbindt, en speelt een belangrijke rol in het stabiliseren van je lichaam en het ondersteunen van je bewegingen.

We verkennen de psoas en het bekkengebied (waar de psoas doorheen loopt), inclusief anatomie, functie en de manieren waarop de psoas wordt beïnvloed door stress en spanning. Je leert hoe je de psoas kunt voelen en bewegen op een manier die helpt om spanning los te laten.

Door middel van geleide meditatie, bewegingsoefeningen, zelfonderzoek en ademhalingstechnieken, zul je ontdekken hoe je je psoas kunt ontspannen, om je lichaam beter te ondersteunen en je algehele welzijn te verbeteren. Of je nu een ervaren yogabeoefenaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van je gezondheid en welzijn, deze workshop is geschikt voor iedereen die wil leren hoe ze hun psoas kunnen verzorgen en ondersteunen.
Karin geeft yoga bij Siri Satya Yoga en in Oosterwold. Met een achtergrond in Psychobiologie zijn haar lessen veelal geïnspireerd op de anatomie en fysiologie van de mens.