Ademworkshop deel 2: De ademreis
Geannuleerd
Zondag, 4 juni • 13:00 - 15:00
Karin Oude Weernink
Beschrijving
In deze workshop werken we met een krachtige techniek waarbij we de ademhaling inzetten als hulpmiddel voor persoonlijke groei. Je duikt diep jezelf in, gaat beperkende overtuigingen los laten en bevrijd jezelf van emotionele blokkades: we maken een ademreis.

In de eerste workshop hebben we geleerd hoe de adem werkt, en hoe we ruimte kunnen maken in onze buik en borst voor de adem. Dit ga je nu gebruiken voor het maken van diepe, diepe ademhalingen, voor ongeveer 45 minuten. De reis wordt begeleid met muziek.

Aan het einde van de reis heb je de transformerende kracht van je ademhaling ervaren. Je bent diep je lichaam in gedoken, misschien zijn er dingen los gekomen. Je krijgt rustig de tijd om dit te integreren en dingen op te schrijven. Ook is er ruimte om je ervaring te delen, indien je daar behoefte aan hebt. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten over je lichaam en de wetenschap dat je zelf invloed hebt op wie je bent in het leven.

Er zijn een aantal contra indicaties voor deze dynamische vorm van ademen. Ne jouw inschrijving sturen wij daar meer info over. Indien je daar zelf vragen over hebt, kun je contact opnemen met Karin via karinoudeweernink@gmail.com.