Yin-yang yoga (buiten)
Woensdag, 3 juni • 18:45 - 20:00
Broekstraat 2, Hummelo, In de wei.
Petra Boomsma
Beschrijving
Yin-yang yoga is een mix van hatha yoga, yin yoga en 'restorative' (ontspannings-) yoga. Qua intensiteit is dit een rustige les. Het eerste deel van de les is actief en opwarmend (yang), het tweede deel van de les is verstillend met oefeningen die 3-5 minuten worden aangehouden (yin & restorative) en vooral liggend en zittend worden uitgeoefend. Als je behoefte hebt aan een les waarin met name rustig bewegen, naar binnen keren en ontspanning de sleutelwoorden zijn, dan is dit een les voor jou.

Vaste leden kunnen met hun huidige papieren strippenkaart meedoen. Na deelname lever je de kaart in, schrijf je je in via momoyoga en zet ik je kaart over met je huidige tegoed. Voor alle lessen hierna geldt online boeken.

Daarnaast is de les als proefles (alleen voor de allereerste keer yoga bij mij) of losse les te boeken voor verder iedereen die graag mee wil doen.

Aantrekken/meenemen: eigen mat of badlaken, een deken/kussentje, eventueel muggenspray/zonnebril/pet e.d. Denk verder aan genoeg lagen kleding en het feit dat het 's avonds kan afkoelen.

Verzamelen: op 1,5 meter afstand van elkaar op de parkeerplaats voor onze grote stal (IJsboerderij de Steenoven).

Welkom!