Live online yin-yang yoga
Online
Lunes, 12 abril • 18:45 - 20:00
Vanuit je eigen huis.
Petra Boomsma
Descripción
Yin-yang yoga is een mix van hatha yoga, yin yoga en 'restorative' (ontspannings-) yoga. Qua intensiteit is dit een rustige les. Het eerste deel van de les is actief en opwarmend (yang), het tweede deel van de les is verstillend met oefeningen die 3-5 minuten worden aangehouden (yin & restorative) en vooral liggend en zittend worden uitgeoefend waarbij de yin houdingen hun invloed uitoefenen op o.a. het bindweefsel. Als je behoefte hebt aan een les waarin met name rustig bewegen, naar binnen keren en (leren) ontspannen de sleutelwoorden zijn, dan is dit een les voor jou.

Deze les vindt live online plaats en kun je volgen vanuit je eigen huis.
Nodig:
- matje
- 2 kussens
- een deken.

Ongeveer dertig minuten voor aanvang van de les ontvang je een automatische email (check ook je spam box) met daarin de link naar de les. Het online platform dat wordt gebruikt is ZOOM. Het enige wat je hoeft te doen is de link aan te klikken. Gebruik je een telefoon of tablet, dan kan het zijn dat je gebruik moet maken van een app. Dit zal dan worden aangegeven. Maar normaliter is de les gewoon per internet te volgen, vanaf een laptop of computer, zonder verder iets te hoeven installeren of downloaden.

Log 5-10 minuten vantevoren in en check eerst of je de mail met inloggegevens hebt ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Stuur mij dan telefonisch een bericht tot uiterlijk 5 minuten voor de les.

Check ook vantevoren of het geluid van je computer e.d. aan danwel hard genoeg staat om mij te horen. Omdat de les wordt opgenomen word je gevraagd je videobeeld uit te zetten.

Je kunt je tot uiterlijk 60 minuten vantevoren inschrijven voor deze les. Hij gaat door bij minimaal twee deelnemers.

Tot in de les!