Nia Moving to Heal
Woensdag, 13 november • 11:30 - 12:15
SoulTree Studio, Nieuwstraat 49, Liempde
Tamara Koopman
Beschrijving
Vrijwel iedereen heeft iets dat mag genezen, helen en beter mag voelen, en deze les is daar om jou te helpen in dit proces. Of je nu ziek bent, geblesseerd, getraumatiseerd, verdriet wil verwerken, van verslaving wilt herstellen of een ander gezondheidsprobleem hebt. Deze lessen worden aangeboden in een veilige omgeving. Je leert te luisteren naar je lichaam; naar wat je voelt. De les richt zich op bewustwording en het vergroten van dankbaarheid voor je lichaam.

Nia is een heerlijke combinatie van dans, gevechtskunsten als t’ai chi, en mindfulness. Nia maakt en/of houdt ons lichaam fit(ter), terwijl het op unieke wijze ook de gevoelens en emoties niet ongemoeid laat. Iedere les is een expressie van jouw lichaam, jouw leven, jouw spirit.

Nia moedigt je aan om op eigen wijze te bewegen; in jouw eigen tempo, het luisteren naar je lichaam en het vinden van plezier in bewegen.

Nia nodigt iedereen uit, ongeacht leeftijd en lichaamsvorm, om de beste versie van zichzelf te ontdekken, onderzoeken en te bevrijden.