Online Hartcoherentie training
online les
Donderdag, 3 februari • 20:00 - 22:00
Mathieu Devies
Vuurzaal .
Beschrijving
In een reeks van vier avonden word je ondergedompeld in de wereld van hartcoherentie en wat dit voor jou kan betekenen. De wetenschappelijke effecten zijn ondertussen zodanig talloos dat je er niet meer naast kan kijken: een verbeterd concentratievermogen, meer creativiteit, meer innerlijke rust, een betere slaapkwaliteit, meer positieve gedachten, minder angst, een hogere weerstand, minder stress gerelateerde hoge bloeddruk en ga zo maar door.

HOE?
- Deze wetenschappelijk onderbouwde training wordt gegeven door Mathieu Devies, klinisch psycholoog/psychotherapeut en hartcoherentiecoach opgeleid door Louis Van Nieuland , auteur van ‘Blijven ademen’. Mathieu heeft uitgebreide kennis van de neurobiologie bij stress en burn-out.
- Je leert aan de hand van een eenvoudige techniek hoe je jouw lichaam en brein in balans kan brengen. De werking van het autonome zenuwstelsel wordt hierbij via biofeedback apparatuur zichtbaar gemaakt.
- Het accent tijdens deze training ligt op ons hart en de positieve psychologie.
- De opleiding is zowel theoretisch als praktisch goed onderbouwd: na de opleiding kun je voor jezelf aan de slag met hartcoherentie.
- Er wordt voldoende ruimte voorzien om op vragen te antwoorden en er is geen voorkennis vereist.
- Let op: dit is geen opleiding tot hartcoherentiecoach!
- Let op: Tijdens een online training verloopt het praktijkstuk anders dan bij een groepstraining in de studio te Roeselare.

VOOR WIE?
Volwassenen, zorgverleners, studenten, jongeren, … iedereen die een eenvoudige ‘tool’ wil leren om meer balans te vinden in zichzelf.

PRAKTISCH:
Als je inschrijft dan is dit voor de volledige reeks van vier sessies:
03, 10, 17 en 24 februari 2022, telkens van 20u tot maximaal 22u.

Inschrijven doe je via deze weg en nadien schrijf je €225 over op rekening van Mathieu Devies, BE73 0631 6200 2260. Je zal zowel van ons als van Mathieu een bevestigingsmail ontvangen.

WAAR?
Dit is een online training