Hartcoherentie training (Les 1 van reeks van 4)
Quinta-feira, 10 novembro • 19:30 - 21:30
Mathieu Devies
Vuurzaal .
Descrição
In een reeks van vier avonden word je ondergedompeld in de wereld van hartcoherentie en wat dit voor jou kan betekenen. De wetenschappelijke effecten zijn ondertussen zodanig talloos dat je er niet meer naast kan kijken: een verbeterd concentratievermogen, meer creativiteit, meer innerlijke rust, een betere slaapkwaliteit, meer positieve gedachten, minder angst, een hogere weerstand, minder stress gerelateerde hoge bloeddruk en ga zo maar door.

HOE?
- Deze wetenschappelijk onderbouwde training wordt gegeven door Mathieu Devies, klinisch psycholoog/psychotherapeut en hartcoherentiecoach opgeleid door Louis Van Nieuland , auteur van ‘Blijven ademen’. Mathieu heeft uitgebreide kennis van de neurobiologie bij stress en burn-out.
- Je leert aan de hand van een eenvoudige techniek hoe je jouw lichaam en brein in balans kan brengen. De werking van het autonome zenuwstelsel wordt hierbij via biofeedback apparatuur zichtbaar gemaakt.
- Het accent tijdens deze training ligt op ons hart en de positieve psychologie.

VOOR WIE?
Volwassenen, zorgverleners, studenten, jongeren, … iedereen die een eenvoudige 'tool' wil leren om meer balans te vinden in zichzelf.
De opleiding is zowel theoretisch als praktisch goed onderbouwd: na de opleiding kun je voor jezelf aan de slag met hartcoherentie. Let op: dit is geen opleiding tot hartcoherentiecoach!
Er wordt voldoende ruimte voorzien om op vragen te antwoorden en er is geen voorkennis vereist.

PRAKTISCH:
Als je inschrijft dan is dit voor de volledige reeks van vier sessies:
- donderdagavond 10, 17, 24 november en 1 december 2022.

Telkens van 19h30 tot maximaal 21h30.

Inschrijven doe je via deze weg en nadien schrijf je €225 over op rekening van Mathieu Devies, BE73 0631 6200 2260. Je zal zowel van ons als van Mathieu een bevestigingsmail ontvangen.

WAAR?
Sousvenir
Iepersestraat 199
8800 Roeselare