Special: ademhaling voor meditatie docenten
Wachtlijst
Zaterdag, 26 november • 10:00 - 16:00
Janine Himpers-Verheesen
Beschrijving
Deze special is speciaal gericht op professionals die eerder de 'cursus docent mediteren' volgden. In deze Special van 1 dag neem ik je wat dieper mee in de werking van de ademhaling (fysiologie) de invloed en wisselwerking van de ademhaling op stemming en aandacht. Daarnaast zullen we andere aspecten van de adem verkennen zoals: over-ademen, verzuring en wat vertelt jouw ademhaling over je karakter.

Het programma is zo opgezet dat je dit één-op-één zou kunnen overdragen aan jouw klanten in een workshop van 1 dag. Zo heb je naast je meditatielessen een leuk kant en klaar aanbod waarmee je de binding met jouw klanten verder kunt vergroten en de meditatielessen kunt verdiepen en verbreden.

Inschrijven voor deze les kan alleen via Janine. Volg dan de instructies die je ontvangt in de mail.

Tijdens de workshop ontvang je een lesboek met alle informatie als naslagwerk. Deze ontvang je ook digitaal en mag je gebruiken voor overdracht richting de deelnemers aan jouw workshop/lessen. Wil je dat ik het werkboek helemaal voor jou op maat vormgeef (jouw logo en jouw kleuren)? koop dan apart in Momoyoga een tegoed hiervoor. (leskaart: 'werkboek op maat'). Mocht je vragen hebben over deze workshop, de inschrijving of het lesboek, neem dan contact met me op info@stralenyc.nl