Studio Flow | Yogaflow by Vera
Maandag, 5 juni • 19:00 - 20:00
Studio flow / Klooster
Beschrijving
Vera | Ik geef bij studio Flow les op maandagavond 19:00. Na een rustige warming-up vloeien de bewegingen in elkaar over, waarbij gebruik wordt gemaakt van de ademhaling. Dit is een dynamische les met een fijne ontspanning om mee af te sluiten. Ik probeer de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Je bent van harte welkom!

Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar overvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem & beweging samenkomen ontstaat er rust en balans ofwel Flow. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Yoga-Flow kent veel invloeden van Hatha en Ashtanga yoga.

Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor een uitdaging of juist wanneer je het rustig aan wil doen. Het is een les waarin de focus ligt op kracht, souplesse, lenigheid en balans. Ik hoor graag voorafgaand aan de les of je zwanger bent, blessures hebt of andere klachten zodat ik altijd genoeg variaties en opties kan bieden