Studio Flow | Bodyflow by Floor
Dinsdag, 18 juni • 19:00 - 20:00
Studio flow / Klooster
Beschrijving
Floor | • Bodyflow is niet online te volgen soo studio only

Bodyflow is een dynamische les met invloeden uit diverse stromingen zoals Thai Chi, Pilates en Yoga. Deze gevarieerde combi-les is geschikt voor beginners maar biedt zeer zeker ook uitdaging aan de gevorderde sporter. In BodyFLOW staan flexibiliteit, statische kracht, concentratie, meditatie en gecontroleerd ademhalen centraal. Je brengt je lichaam en geest in balans. Het bevorderen van spierkracht met de daarbij behorende ademhalingstechnieken zorgen voor de optimale beleving en rust.

BodyFLOW zorgt ervoor dat je je lichaam beter leert kennen door de diepe inwerking van de training. Door goed te luisteren naar je lichaam en te anticiperen op signalen kunnen blokkades verdwijnen. Deze vloeiende FLOW les is een perfecte manier om een uurtje voor jezelf te nemen, en alles van je af te laten glijden om verlicht en soepel weer naar buiten te lopen.


Floor / Founder
Hoihoi
Mijn naam is Floor ofwel Flow ;)
In 2013 ben ik Studio live with flow begonnen vanuit passie.
Een keuze waar ik tot op de dag vandaag nog mega tros en dankbaar voor / op ben.
Studio Flow is voor mij de creatie waar ik mijn creativiteit kan uiten in mijn lessen maar ook in het concept van de studio zelf.
Een studio met uiteenlopende teachers die het rooster divers en magisch houden.
Mensen verbinden en dichter bij zichzelf brengen door middel van kracht, lenigheid en balans blijft bijzonder.
Inmiddels is de studio uitgegroeid tot een grootser concept dan ik ooit had durven dromen. 🤭

Naast het lesgeven van Yoga en Pilates lessen ben ik getrouwd met Bob & mama van 3 heerlijke kids. Mees, Pim & Liv.

Ik vind mijn pleasure in muziek en koken & in mijn vrije tijd beleef ik graag sauna avondjes of geniet ik van dinertjes met friends.

Om terug te komen en af te sluiten met studio Flow..
In mijn lessen hoop ik dat je even in het hier en nu bent, puur de focus op jezelf en hetgeen waar jij aandacht voor wenst te hebben.
Ik neem je in mijn lessen mee in een beleving waarin beweging, muziek & adem samensmelten. Als deze elementen samen komen ontstaat er flow. Een staat waarin je even helemaal in het moment mag zijn.

Love & namaste
Flow