Online stream | Pilates by Lydia
Online
Donderdag, 8 april • 19:00 - 20:00
Studio flow / Klooster
Beschrijving
Lydia | Hi! Ik ben Lydia en per januari 2021 zal ik Pilates gaan geven bij Studio Flow.

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik zelf gestart met het volgen van pilates lessen. In eerste instantie om mijn rugspieren te versterken, maar ik merkte al snel dat het mij veel meer bracht dan alleen dat. Mijn houding verbeterde, ik kon mijn lenigheid op pijl houden, aan een sterke core (buik/rug) blijven werken en het gaf mij de nodige rust en balans naast mijn drukke baan als marketing manager in de evenementen industrie.

Pilates is een steeds groter deel van mijn leven geworden. Ik geloof erg sterk in de combinatie van inspanning en ontspanning, en de juiste balans hier tussen. Echt even een moment voor jezelf, en met nieuwe energie weer weg na de les. Dit gun ik jou ook en daarom vind ik het zo ontzettend leuk om zelf les te kunnen geven.

Deze les past bij jou als je er van houdt om jezelf uit te dagen, maar ook voor beginners is het goed vol te houden. De focus ligt op het sterker en flexibeler maken van je lichaam en het creëren van sterke, lange spieren door middel van gecontroleerde bewegingen. Tegelijkertijd is het doel ook om meer ontspannen, dichter bij jezelf, en met meer energie de les te verlaten. 


Je ontvangt 30minuten voorafgaand aan de online les de link en code voor de stream via zoom. Heb je al een zoom account? Maak deze dan gratis aan via www.zoom.us

Via onderstaande link vind je 3 Spotify playlists zodat je fijne muziek hebt https://www.livewithflow.nl/online-yoga-lessen-volgen/

De stream kan je 15 minuten voor aanvang van de les openen.

https://us02web.zoom.us/j/3682008322?pwd=dnBLTUQ0V1RBaXpEQXd5ZXQ2MTA0Zz09

Meeting ID: 368 200 8322
Wachtwoord: 33345