Wegwijs in de Online Studio Gratis
Eva Govaerts
1 april 2022
🙌🏼 Welkom in de On Demand Videotheek van Studio My Ohm Way! 🙌🏼

Hieronder vind je wat extra toelichting over hoe deze Online Studio opgebouwd.

In deze playlist staan ook nog een paar korte filmpjes die toelichten wie ik ben en wat LYT Yoga® precies is. Heb je nog meer info nodig, dan kan je altijd een kijkje nemen op mijn website: https://shorturl.at/hoA45

HOE IS DEZE VIDEOTHEEK OPGEBOUWD?

▶️ Via het knopje 'Videotheek' vind je ALLE opnames terug. Handig als je het hele overzicht wil hebben. Op vandaag bevat de videotheek 50 lessen.

▶️ Via de knop Playlists kan je heel gericht zoeken naar een les. Dit is de meest makkelijke manier om een les te kiezen:

👉🏽 BEGINNER & INTERMEDIATE: verwijst naar het niveau van een les. Dit heeft niets te maken met ingewikkelde of zogenaamde gevorderde houdingen maar eerder met het tempo van de les, de transities zijn misschien wat uitdagender of er wordt met grotere bewegingspatronen gewerkt tijdens de les. Dus ook als je jezelf als een 'beginner' zou labelen, zijn deze lessen ook voor jou! Het is niet omdat je flexibel bent dat je een gevorderde yogi bent of omdat je spieren wat stram zijn dat je een beginner bent. Elke dag is anders en elke dag voelt anders. Elke dag beginnen we opnieuw met wat-ie brengt. Your body, your yoga.

👉🏽 MASTER THE BASICS: tutorials die in de diepte gaan over specifieke houdingen en concepten uit de bewegingsleer. Een aanrader wanneer LYT Yoga® helemaal nieuw voor je is en/of je graag wil weten waarom we doen wat we doen op de mat en waarom dat soms wat anders is dan in traditionele yoga.

👉🏽 MAGICAL MOVES: Eerder therapeutische flows & yoga quickies gericht op vaak voorkomende kwaaltjes.

👉🏽 SHORT & SWEET: Flows aan een trager tempo, met bijvoorbeeld een stukje meditatie, myofascial release, ... of flows die korter zijn dan 45 minuten.

👉🏽 LICHAAMSDEEL: Nek, rug, schouders, heupen, bekken, core, ledematen - alle lessen netjes onderverdeeld o.b.v. focus op een specifiek gewricht, lichaamsonderdeel, ...

👉🏽 RADIANT REST: Dit zijn yoga nidra sessies. Hiervoor hoef je enkel op je matje te gaan liggen, je over te geven aan de ontspanning en je laten meevoeren door mijn stem. Zo laagdrempelig is het. Heerlijk relaxen met een wetenschappelijk onderbouwde techniek.

⚠️ Eén bepaalde les kan dus in verschillende playlists voorkomen want elke LYT Yoga® les is in essentie all round, alleen kan het accent in de ene les wat sterker op een bepaald lichaamsonderdeel liggen. Het blijft sowieso full body goodness & een opkikker voor je geest!



🙋🏼‍♀️ Heb je vragen of feedback? Dan kan je me altijd bereiken via
📧 myohmway.yoga@gmail.com of
📲 https://www.instagram.com/studio.myohmway

Ik wens je veel plezier op de mat!

Eva