Over Studio Soetra

Bij Studio Soetra is iedereen welkom om lessen in yoga te volgen, een ontspannende massage te krijgen of een heilzame behandeling te boeken. Samen met jou én iedereen uit onze Sangha (community), willen we de reis die yoga heet verder ontdekken en onderzoeken.

We bieden beginnende en ervaren beoefenaars van yoga de ruimte voor kennismaking en verdieping. Wil je een eerste gesprek en rondleiding? Dat kan zeker, dan plannen we een afspraak in.

Het woord ‘yogales’ zegt het al, we geven les aan de hand van yogahoudingen, maar ook óver yoga. We bouwen de lessen stapsgewijs op. We behandelen het ontstaan van de yoga, welke levenslessen je uit de yoga kunt halen en hoe de yoga je op fysiek, mentaal en energetisch niveau sterker kan maken.

De verschillende stijlen zijn er voor elke leeftijd, levensfase of behoefte. Probeer ze uit en ontdek wat (en welke docent) het beste bij je past.

Wees welkom bij onze wekelijkse yogalessen Lu Jong, Yin yoga, Restorative yoga, Hatha yoga, Meditatie, Vinyasa. Verschillende soorten workshops en cursussen.

Namasté, wees welkom en we zien je op de mat!

Michelle, Charlotte en team Studio Soetra