workshop: Venus Feminine Embodiment Yoga met Ida Pankras
Vrijdag, 16 juni • 19:30 - 21:30
Appelmarkt 3, Yogazaal beneden
Docenten Studio Soetra
Beschrijving
Eigenlijk is deze avond een soort date-night met jezelf, waarbij jij en je vrouwenlichaam centraal staan.
Een lange les van 2 uur waarbij we alle tijd geven aan een zachte, speelse flow en je je heerlijk ontspannen en juicy mag voelen!
Een moment om op een gemakkelijke en effectieve wijze stress te ontladen van de afgelopen week en waar je weer helemaal opgevuld met nieuwe energie jouw weekend mag beginnen.
We doen dit alles in een fijne setting met mooie muziek waarbij niets hoeft, je je eigen tempo bepaalt en je in stilte mag zijn.

We worden ons steeds meer bewust dat we als vrouwen behoefte hebben aan vertraging, zachtheid, ruimte gevend aan een dieper voelen via je lichaam.
Het weer in contact komen met je bekkengebied, een plek waar je kan rusten en waar vanuit je weer je innerlijke kracht kan ervaren.
Er zal plaats zijn voor een diepe ontspanning waarbij je zenuwstelsel kalmeert, je lichaam hydrateert, je je vrijer voelt in beweging en kracht ontwikkelt waarbij de liefde voor jezelf de boventoon voert.

In de les kunnen de volgende methodes langskomen:
Hatha Yoga, Yin Yoga, Psoas-oefeningen, (buik-)dans en meditatie waarbij we het hart, de borsten, de buik en baarmoeder op een laagdrempelige wijze van extra aandacht gaan voorzien.

Ticket kosten: €35