🤰🏽Zwangerschaps AerialYoga
Dinsdag, 25 januari • 18:45 - 20:00
Monique Braker Camfferman
Beschrijving
De zwangerschapsyoga staat volledig in het teken van jouw zwangerschap. Het biedt je handvatten om eventuele fysieke ongemakken te verzachten of te verhelpen en bereidt je voor op je bevalling en op het aanstaande moederschap.

Aangeraden wordt om tussen je 16de & 38ste zwangerschapsweken de lessen te volgen. Ervaring met yoga is niet nodig.

Je kan instromen in elke les, mits er plek beschikbaar is.

De zwangerschapslessen volg je elke week aansluitend zolang je wenst en op deze manier komt ieder thema voor een ontspannen zwangerschap en voorbereiding op de bevalling voorbij.

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen zoals: kussens, blokken en het Aerial doek.
Met gebruik van het Aerial doek, kun je de plekken waar spanning zit los maken en gebieden waar meer kracht opgebouwd moet worden sterker maken. Het Aerial doek ondersteunt je in vele houdingen en helpt om meer lengte te maken in je rug.

Als zwangere vrouw is het geweldig om met al dat extra gewicht zelf even gedragen te worden, dat wordt mogelijk gemaakt door het Aerial doek. Zelfs op je buik liggen is dan zeer aangenaam.

De zwangerschapsyogalessen kan je zelf niet reserveren in het systeem maar deze worden voor jou gereserveerd nadat je de daarvoor bestemde strippenkaart hebt aangekocht. Wil je t.z.t. graag langer met ZwangerschapsYoga doorgaan dan kan je daarna nogmaals verlengen met het aantal lessen naar jouw keuze in overleg met de docent

De les duurt 1 uur en 15 minuten.
De les gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar.

TIPS:
Als je het snel koud hebt kunnen extra dikke sokken helpen warm te blijven onder de les, ook een (schoon) dekentje of een groot (schoon) badlaken om over het matje neer te leggen kan extra warmte geven. De deken of de handdoek kan je dan lekker over jezelf heen leggen met de eindontspanning.

Aansluitend
Na de les wordt er thee aangeboden in de tuin, je mag hier gebruik van maken en het hoeft niet, je mag ook zelf wat te drinken meenemen. Als je liever aansluitend na de les naar huis gaat ben je hier ook helemaal vrij in. In de tuin is een kleine overdekte ruimte om even na te zitten, je mag ook lekker met de thee door de tuin heen lopen als de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden in de overdekte ruimte. Voel je zo vrij als een vogeltje.

Als je minimaal 5 x hebt meegedaan met zwangerschaps AerialYoga en een geboortekaartje naar ons stuurt, ontvang je een kaart thuis met daarbij een kortingsaanbieding voor de cursus Baby Massage en Yoga.

Let Op !
Samen kunnen we er voor zorgen dat de YogaStudio een veilige omgeving blijft voor iedereen. Mijn vraag aan jou is om elkaar de ruimte te blijven geven en om ruim op tijd, op de dag dat je naar de les komt de gezondheidscheck in te vullen. Hiervan ontvang je een herinnering in je mailbox de dag voor de les is.

Ben je niet fit, heb je verhoging/koorts of verkoudheidsklachten?
Blijf dan thuis, zodat je kunt herstellen. Dat is beter voor jouw welzijn, dat van mij en voor de anderen die de studio bezoeken. 



Geen klachten? Dan zie ik je natuurlijk graag in de les.