Yang AerialYoga Active flow
Warteliste
Mittwoch, 1 Juli • 18:30 - 19:30
Monique Braker Camfferman
Beschreibung
We gaan voorzichtig weer van start in een klein groepje van 4 deelnemers. Met deze groepgrootte is het gewaarborgd dat we allen 1,5 meter van elkaar af zijn.

AerialYoga met een Active flow is heel fijne yoga ervaring. Je bouwt aan kracht, flexibiliteit, maakt plezier waardoor je makkelijker ontspant en vermindert eventueel aanwezige stress. Daarnaast biedt aerial yoga nog meer unieke voordelen. Zo hang je in de lucht, ondersteund door een doek, wat een geheel andere drukpuntbelasting oplevert dan andere vormen van yoga. De houdingen kunnen bijdragen aan een vermindering van nek en of rugklachten.

De mogelijkheid om omgekeerd te hangen neemt compressie weg uit de wervelkolom en stimuleert de doorbloeding naar de hersenen met een verfrissende geest als gevolg.

Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.

Nog geen ervaring met deze vorm van yoga? Geef jezelf minimaal twee of drie Aerial Yogalessen om uit te proberen wat je met een Aerial Yoga doek allemaal kunt doen.

De les duurt 1 uur.
De les gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en er zijn maximaal 4 plaatsen beschikbaar.

Aerial Yoga geeft je vleugels! Doe je mee?

Let Op !
Om onze yogalessen zo veilig en verantwoord mogelijk uit te kunnen voeren is er een hygienebeleid opgesteld met de RIVM richtlijnen als leidraad. Bij iedere afspraakbevestiging zal je hiervan op de hoogte gebracht worden doormiddel van een link in jouw mailbox.

Let Op Denk Aan:
* Neem zelf een flesje water mee voor na de les
* Oksels en knieën moeten bedekt zijn i.v.m. comfort en hygiëne
* Scherpe sieraden, speltjes e.d. thuis laten i.v.m. beschadigen doek
* Blote voeten of sokken met antislip