Kind & Ouder Aerial Yoga
Geannuleerd
Zaterdag, 27 juni • 09:00 - 10:15
Monique Braker Camfferman
Beschrijving
Deze les is voor ouder en kind samen en is een mooie intense ervaring voor jullie allebei.

De les is gericht op de interactie tussen ouder en kind en helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken. Aerial yoga is een groot succes voor jong en oud!

Door de drukte van alledag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze les ben je 75 minuten lang met elkaar bezig en op elkaar ingespeeld.

We werken aan het vertrouwen in elkaar op een ontspannen en speelse manier. De aandacht is volledig op elkaar gericht en hierdoor voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en het zelfvertrouwen.

Samen werk je aan een positief contact en aan het wederzijds vertrouwen. Je werkt met kracht en flexibiliteit en leert daardoor op een speelse manier met je eigen en elkaars grenzen omgaan, grenzen aangeven en grenzen te respecteren. Het is belangrijk om samen te kunnen ontspannen en samen plezier te hebben en een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken.

Het is leuk om te spelen, en vooral om samen te spelen.
We worden in de vele houdingen die we gaan doen gedragen en ondersteund door het doek. We gaan vliegen, ondersteboven hangen, onze houding verbeteren, ons lichaam op een andere manier leren kennen om erachter te komen wat we allemaal kunnen.

Het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen als volwassene en ook voor je kind. Daarnaast is het ook nog eens super gezond en werkt het verjongend.
Dus hop, geef jullie snel op. Een uniek Quality moment voor jullie samen.

Deze bijzondere les wordt elke eerste zaterdag van de maand gegeven voor ouders met kinderen van 5 t/m 13 jaar.
Je kan ook meedoen met je neefje, nichtje, kleinkind of pleegkind.

De investering is €18,- euro per stel.