Saturday 19 October : Introductieworkshop - Tantra Yoga.

  15:00
Introductieworkshop - Tantra Yoga.

Time   15:00 - 17:30
Teacher   gastdocent-vervanger
Location   Studio Stil Loft
Spots   Still 6 available
Wàt voor yoga? Tantra yoga!

Tantra (Sanskriet: tan = expansie; tra = bevrijding),
Ben je de laatste tijd wat weinig aan jezelf toegekomen? Ren je van hot naar her en vraag je je soms af waarom, en waar de tijd toch blijft? Wil je even helemaal –maar dan ook hélemaal- tot rust komen? Dan is tantra yoga misschien wel wat voor jou…

Meer lezen…
Bij tantra yoga werk je aan een sterker en flexibeler lijf – maar niet met als doel er mooier uit te zien (al is dat effect niet uit te sluiten). Tantra yoga helpt je om emotionele blokkades op te ruimen en mentale stijfheid aan te pakken – waardoor je lichter, vrijer en speelser in het leven staat. En hiervoor hoef je je niet te forceren of heel hard je best te doen maar geef je je simpelweg over.
In de tantra yoga practice is er geen goed of slecht, geen juist of onjuist, en geen oordeel. Het brengt je op een dusdanige manier in je eigen lichaam dat je zèlf wel aanvoelt wat goed voor jou is, op die dag, en op dàt moment. Alles is goed. Wij mensen zijn geen machines maar wakkere en springlevende wezens. Nieuwsgierig?

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop – die toegankelijk is zowel voor beginnende als meer ervaren yogi - doen we staande en liggende houdingen, komen we in beweging, stretchen en draaien we, houden we (soms) onze adem in - en genieten van momenten van diepe relaxatie.

Over Lettemieke Mulder
Lettemieke coacht sociale ondernemers en faciliteert activiteiten die bijdragen aan een mooiere wereld. Deze vlakbij Mechelen wonende Nederlandse is dol op yoga, reizen en vrolijkheid. Die ingrediënten leidden haar naar Ecuador en een tantra yoga opleiding met sjamanistische dimensie – en naar de wens de verworven inzichten met anderen te delen. 
Start om 15-17u30 uur.

Prijs 29€ (yogaworkshop medium)


Inschrijven via momoyoga.nl/studiostil


Inschrijvingsgeld van workshops en lessen wordt niet terugbetaald. Kan je toch niet komen? Dan kan iemand anders in je plaats komen.