Reiki Level 3 en Master - Opleiding
cancelled
Sunday, 20 June • 12:30 - 17:30
Studio Stil
Stefanie Durieux
Description
Reiki level III
Reiki is een eeuwenoude manier van werken met energie. Het Japanse woord reiki betekent zoveel als ‘universele energie’. Het is een methode om de universele energie op te nemen en die te kunnen doorgeven aan jezelf of aan anderen.
Reiki is een zachte vorm van natuurlijk genezen die iedereen kan leren. Via zachte aanraking met je handen creëer je ontspanning en geef je helende energie.
Reiki staat bekend omwille van de eenvoud en doeltreffendheid op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Het kan de harmonie van het lichaam herstellen, emotionele stagnatie deblokkeren en geeft je een diepere verbinding met de spirituele wereld. Het werkt met de vibraties van liefde en mededogen.

In de Reiki level III ontvang je de volgende initiaties, tonen we je ook de symbolen en leer je hoe zelf initiaties te geven en Reiki aan te leren.


Wat mag je verwachten?
Zondag 13 december van 12u30-17u30
Prijs: 220€
Kennismaking
Initiatie in Level III
Hoe Reiki aanleren
Reiki Symbolen en hoe deze te gebruiken
OefenenStefanie Durieux is Reikimaster en begeleidt je met passie in dit bijzondere traject. Deze opleiding is uniek door de extra bijdrage en inzichten rond kristallen.
Opgelet je moet een Reiki 1 en 2 certificaat hebben om Reiki 3 te kunnen volgen.
Volgde je deze bij iemand anders dan bij Stefanie contacteer ons dan even om te zien of je zo kan instromen.

Deze lessen worden niet terugbetaald. Kan je toch niet komen? Dan kan je iemand in je plek sturen om de opleiding te volgen.