Online detox yoga
online les
Vrijdag, 21 januari • 19:30 - 21:30
your mat, @home
SUP Limburg TEAM
Beschrijving
WIJZIGING:
JE KUNT NIET LIVE DEELNEMEN AAN DE ONLINE LES. JE KUNT WEL DE OPNAME ACHTERFAF IN JE MAIL KRIJGEN.

NIEUW: deze les kun je ook LIVE meedoen, ter plekke: Hij start om 19:30 uur, we komen een kwartier eerder samen in de centrale hal van The Movement, Roermond, Slachthuisstraat 111, 6041 CB Roermond
Wil je hier bij zijn, laat het dan even weten aan Wieneke via een app 06-51417067.
Eigen mat meenemen!
----

In het kader van de 21 dagen DETOX geeft Wieneke vanavond een lekkere DETOX flow! Heb je al yoga ervaring en/of doe je mee aan de detox? YES! Doe mee!

We komen om 19:15 uur samen voor een introductiepraatje. De les zelf neem je deel zonder geluid en eventueel met video. Aan het eind van de les is er de mogelijkheid om nog even te kletsen als je daar behoefte aan hebt. Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn, no worries: iedereen die ingeschreven staat, krijgt achteraf de link naar de video. Zo kun je hem later ook nóg eens volgen.

Wat heb je nodig: een moment voor jezelf, internet verbinding, ZOOM, een yogamat, een kussen, dekentje en lekker zittende (sport)kleding.
Prepare to sweat! Dus zet ook een glas water klaar.

Je kunt 10 minuten voor aanvang inloggen via ZOOM. Als iedereen ‘binnen’ is starten we, of uiterlijk om 19:05 uur.

PRIJS van deze les = €10

Na aanmelding van de les krijg je een bevestiging per mail. 30 minuten voor de les begint krijg je nogmaals de ZOOM-link, meeting-id en het wachtwoord voor de les. Achteraf ontvang je ook nog de link om de les terug te kijken.

Vragen: suplimburg@gmail.com