Pilates beginners
Wachtlijst
Donderdag, 23 september • 19:30 - 20:30
Pilates Studio Pontanus
Resi Peters
Beschrijving
Een bijzondere Pilates les (kleine groep met max. 8 tot 10 personen) met veel aandacht voor elk individu. Deze Pilates les combineert Pilates oefeningen met Yoga Tune Up®: Fitness Therapy for Everyday Living! Uniek in Nijmegen...

Pilates Tune Up in notedop:
Core training, leren bewegen vanuit een stabiele en neutrale bekkenstand om klachten te voorkomen, lichaamsbewustzijn en vergroten bewegingsmogelijkheid van rug/heupen/schouders. Dit wordt gecombineerd met zelfmassage voor het bindweefsel voor pijnvermindering en souplesse.

Er wordt gewerkt met props zoals een band, Pilatesbal en massageballen. De lessen zijn speels, afwisselend en met anatomische wetenswaardigheden. Leer je body blind spots kennen!

Deze les zal zeer ondersteunend zijn voor de overige lessen bij The Movement Studio en andere sporten omdat je leert werken en bewegen vanuit een krachtig core! Bij Pilates Tune Up worden de oefeningen en zelfmassage gebruikt om beter in je lijf te komen en pijnvrij te kunnen bewegen.
Geschikt voor de sporter tot senior, voor yogi of stijve hark! Kijk voor meer informatie over Pilateshttps://themovementstudio.nl/pilates