Pilates & Mc Kenzie Rug Flow (Sandra)
Petek, 20 januar • 10:15 - 11:15
Pilates Studio To Flow, Pilateszaal
Antoinet de Jong
Opis
Ook al je geen rugklachten hebt kan je met deze les meedoen.

Pilates met rug (en zenuw) pijn
Sandra is als fysiotherapeut gespecialiseerd in de wervelkolom en hernia klachten. Pilates vind ze een mooie aanvullende waarde om weer sterker en bewuster te worden. Daarom wilde ze ook Pilates trainer worden. 

Nu wordt het tijd om dit te combineren!

Een speciale Pilates Rug Flow les met Sandra.

In haar werk als fysio werk ze met het Mc Kenzie principe. Het komt er op neer dat je door middel van herhaald bewegen, erachter komt of je (zenuw) pijn erger wordt of juist weg gaat.

Bij Pilates Studio To Flow gaat Sandra vanaf 13 januari in groepsverband van start. Elke vrijdagochtend om 10:45 uur is er een speciale Piltesles gefocust op de rug. 
Iedereen met rugklachten kan op dit uur terecht.
Mocht je graag 1-op-1 met Sandra willen trainen dan kan dat op afspraak.

De Pilates Rug Flow lessen leren je bewuster te luisteren naar het lichaam, dit kan per persoon anders zijn. Leren luisteren naar de (zenuw) pijn is cruciaal om van de klachten af te komen en weer rustig te gaan opbouwen. Met pijn spieren trainen kent alleen een nadelige effect. “Door de pijn heen gaan trainen wil ik dus ook echt niet.” Alle Pilates oefeningen kunnen gelukkig goed aangepast worden.

In de Pilates Rug Flow lessen zal de Mc Kenzie en de fundamenten van Pilates gecombineerd worden, zodat je daarna klachtenvrij kan doorstromen naar een andere Pilatesgroepsles.