Vinyasa Flow
Dinsdag, 26 oktober • 18:45 - 20:00
unPlukked Yoga
Willeke Pluk
Beschrijving
Woehoee, we mogen weer de studio in! Wees welkom, we zien jullie graag terug! Toch liever (nog) vanuit huis de les volgen? Dat kan, boek dan de 'Vinyasa - live via zoom' les op dit zelfde tijdstip.

Het is de aankomende tijd even aankijken hoe de lessen lopen. Hoeveel animo er is. Is er genoeg animo, dan kunnen we deze les weer opsplitsen naar 'Vinyasa Strong'. Tot die tijd is het een all levels les waarin zowel basic als strong opties worden aangeboden.

We hebben er allemaal een tijdje uit gelegen, let daarom goed op, luister naar je lichaam. Misschien is het niet verkeerd om af en toe wat meer basic opties te kiezen totdat je voelt dat je lichaam weer klaar is voor strong opties.

Een dynamische les met een uitdagende flow door middel van het koppelen van de ademhaling aan beweging. De les sluiten we af met een fijne eindontspanning, savasana. Elke les is uniek en wordt op creatieve wijze samengesteld, waarbij er verschillende soorten houdingen aan bod komen. Maakt het lichaam los, bouwt spierkracht op en brengt het hoofd tot rust. De lessen zijn geschikt voor iedereen, beginner of doorgewinterde yogi, iedereen is welkom.